Skillmatch: játszva találd meg a számodra ideális munkakört az ITSH-nál!

Skillmatch – gyors letöltés a mobilodra – néhány kattintás – több száz nyitott pozíció az ITSH-nál!
Egyedülálló, új megoldással jelentkezünk a hazai munkaerő piacon! Egy olyan mobil alkalmazást fejlesztettünk, amellyel egyszerűen és gyorsan kiderítheted, hogy milyen munkakör lenne számodra ideális a vállalatunknál!

Az app igazán felhasználóbarát, a működése olyan, mint egy közismert társkereső app: kártyák formájában különböző kompetenciákat, szakmai képességeket kínál fel, amelyek jobbra vagy balra húzásával jelezheted, hogy értesz-e az adott szakterülethez. Az app a megjelölt kompetenciákat összeveti az ITSH adatbázisával, és megmutatjuk a kifejezetten számodra releváns munkaköreinket. A fejlesztésünk előnye, hogy mi már nem egy adott pozícióra keressük az új kollégáinkat, hanem szakértelem és készségek alapján kínálunk számukra – így számodra is – álláslehetőségeket! Az alkalmazást ráadásul úgy fejlesztettük, hogy azok a felhasználók is megtalálják a képességeiknek megfelelő pozíciót, akik nem rendelkeznek IT-szakértelemmel. Nincs bonyolult pozíció leírás, mostantól senki sem téved el az álláshirdetési linkek dzsungelében.

Ha ambiciózus vagy, nyitott az újra, szereted a gyors és hatékony megoldásokat próbáld ki a Skillmatchet! Egy fejlesztés, amellyel közelebb kerülünk Hozzád!