Szuperkurzus indul a Pécsi Tudományegyetemen

Pécsi Egyetem 2013A szuperkurzus egy olyan, IT Services Hungary (ITSH) által támogatott program, amely lehetőséget ad a Pécsi Tudományegyetem (PTE) tehetséges és szorgalmas gazdaságinformatikus, programtervező informatikus, műszaki informatikus és közgazdász hallgatói számára, hogy nagyon magas óraszámban – heti 20-24 órában – tanuljanak vállalatirányítási rendszerekről.

A kurzust sikeresen teljesítő hallgatók számára az ITSH – tervezett nagy arányú pécsi létszámfejlesztése miatt – tanulmányi szerződés keretében azonnali üzemeltetői, fejlesztői állásokat kínál helyben, versenyképes fizetéssel.

A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kara és az IT Services Hungary közös szervezésében kerül sor az újonnan induló Szuperkurzus ünnepélyes megnyitójára február 18-án, kedden 15.30 órai kezdettel az Ifjúság út 6. szám alatti Vargha Damján konferenciateremben került sor.

A hallgatóknak lehetősége van akár munka mellett is befejezni felsőoktatási tanulmányaikat,A Pécsi Tudományegyetem (PTE) Természettudományi Kara és az IT Services Hungary (ITSH) közös szervezésében kerül sor az újonnan induló Szuperkurzus ünnepélyes megnyitójára február 18-án, kedden 15.30 órai kezdettel az Ifjúság út 6. szám alatti Vargha Damján konferenciateremben.

A kurzust sikeresen teljesítő hallgatók számára az ITSH – tervezett nagy arányú pécsi létszámfejlesztése miatt – tanulmányi szerződés keretében azonnali üzemeltetői, fejlesztői állásokat kínál helyben, versenyképes fizetéssel. A hallgatóknak lehetősége van akár munka mellett is befejezni felsőoktatási tanulmányaikat, „átugorva” ezzel az álláskeresés hosszadalmas és fárasztó folyamatát. A programot a PTE TTK részéről Dr. Gábriel Róbert dékán, az ITSH részéről Zalay Buda, a Pécsi Szolgáltató Központ vezetője nyitja meg.

Forrás: Pécsi Újság, sajtóhírek, 2014. február 19.