ITSH Karácsonyi adományozás

IMG_0880[1]Lezárult a belső szavazás és cégünk munkatársai által választott négy, karitatív szervezet kapott adományt az IT Services Hungary Kft. év végi ünnepi rendezvényén.

2012-ben a rendelkezésre álló 1,2 millió forint adományból Budapesten a Magyar Gyermekmentő Alapítvány, Debrecenben a Csodalámpa Alapítvány, Pécsen a Szemem Fénye Alapítvány, Szegeden pedig az Autisták Országos Szövetsége részesült, az alábbiak alapján:

  • Budapest: Magyar Gyermekmentő Alapítvány, 400 000 forint
  • Debrecen: Csodalámpa Alapítvány, 400 000 forint
  • Pécs: Szemem Fénye Alapítvány, 200 000 forint
  • Szeged: Autisták Országos Szövetsége, 200 000 forint

Az adományokat a szervezetek képviselőinek hivatalosan az ITSH év végi rendezvényeken Bőthe Csaba ügyvezető igazgató, CEO és Forgács Judit VP HR, ügyvezető igazgató adták át. Mindegyik szervezetet kivétel nélkül nagy örömmel fogadta az IT Services Hungary Kft. felajánlását.

Alábbiakban néhány idézet a visszajelzések közül:

„Nagyon örülünk és köszönjük, hogy alapítványunkat támogatják. Jelenleg egy Lifepak 15-ös EKG/defibrillátor monitorrendszerre gyűjtünk, amelynek az értéke beépített moduloktól függően (pl.: vérnyomásmérő + mandzsetta sorozat a gyermekek miatt teljes méretválasztékban, stb.) körülbelül 5,5-6 millió Ft. Ebből az Önök támogatásával már 3,4 millió Ft összegyűlt!”
Doroszlai Richárd, Magyar Gyermekmentő Alapítvány

„Nagyon szépen köszönjük kedvességüket és a támogatást. Debreceni régióvezetőnk, Palásti Ildikó örömmel vesz részt a rendezvényen. Ildikó igen régóta önkéntesünk, vezeti a Csodalámpa debreceni csoportját, sok szép kívánságteljesítésről be tud majd számolni Önöknek.”
Patzauer Éva, Csodalámpa Alapítvány

„Nagy szeretettel köszönjük az adományukat, nagy örömmel fogadtuk.”
Kissné Miklós Kata, Autisták Országos Szövetsége

Az adományokon felül, ezúton szeretnénk tolmácsolni jókívánságainkat ezeknek a nagyszerű szervezeteknek, amelyek az elmúlt években elért eredményeink és karitatív tevékenységeik önmagukért beszélnek. Bízunk benne és reméljük, hogy a méltán példaértékű karitatív tevékenységünk újabb sikeres fejezetekkel bővülnek majd a jövőben.

Forrás: IT Services Hungary Kft.