Hálózati Akadémia képzéssel

IPPS ágazatunk kollégái folyamatosan azon dolgoznak, hogy olyan képzéseket hozzanak létre, amivel elősegítik a külső piacról érkező kollégák mind nyelvi, mind hálózati tudásuk megalapozását és/vagy bővítését.

Így alakulhatott meg az IPA, azaz az IP Academy. Külső szemlélőként a hangzatos név talán nem sokat jelenthet. Egy olyan hálózatos képzésről van szó, ahol egy két hónapos tréning alatt a leendő kollégáinknak tanítanánk meg a szakma alapjait.

Mik a feltételei a jelentkezésnek?
Olyan csapatot szeretnénk verbuválni, akik középszinten beszélik a német nyelvet, és minden mást, ami a jövőbeni munkavégzéshez szükséges, mi biztosítanánk.  Előnyt jelent, ha beszélsz angolul, de nem feltétel, és nem kizáró ok, ha csak a német idegenyelv világában sikerült elmélyülnöd.

Mivel nem szükséges a sok helyen előírt 2-3 éves szakmai tapasztalat, így szívesen várunk olyan jelentkezőket, akik érettségi előtt állnak, és középiskolai tanulmányaik után a munka világában képzelik el magukat. Nyelvszakosokat, akik belekóstolnának az informatika világába, vagy akár más szakterületről érkezőket is. Számunkra csak a német nyelv ismerete fontos, minden mást mi biztosítunk.

Miért éri meg részt venni az akadémián?
A képzés nem jár költséggel, ingyenesen biztosítjuk a számodra, és a tréning teljes ideje alatt munkabérben részesülsz.
Ezt követően pedig a nagy lehetőségeket rejtő informatikai hálózatok világában lesz lehetőséged elmélyedni, első lépésként hálózati problémák felismerésével és kezelésével.

Ha felkeltette az érdeklődésed az akadémia, és szívesen csatlakoznál a csapatunkhoz, nincs más dolgod, mint német nyelvű önéletrajzoddal jelentkezni hozzánk.