Etikai kódexünk

A vállalat sikerének kulcsa egy olyan vállalati kultúrán alapszik, amelyet a tisztesség, az etikus magatartás és a személyes felelősség jellemez. Az üzleti tevékenységre és a munkahelyi magatartásra vonatkozó etikai követelmények napjainkban egyre összetettebbé válnak.

Etikai Kódexünk a Deutsche Telekom Csoport valamennyi munkavállalója viselkedését szabályozó keretrendszer, amely összeköti a jog és a törvény betartására vonatkozó igényünket az etikus viselkedéssel kapcsolatos követelményekkel, valamint a működésünk sikerét biztosító vállalati értékekkel.

Etikai Kódexünk dinamikus, nyitott az új viselkedési normákra. A jogszabályi követelmények időről időre változhatnak, és új belső szabályzataink segítenek egyértelműen meghatározni, hogyan viselkedjünk.

A Deutsche Telekom Csoport tagjának lenni és értékrendjén osztozni, minden egyes munkavállalótól felelősséget követel. Tisztában vagyunk azzal, hogy akár egyetlen hiba elkövetése nemcsak munkavállalóink elkötelezett munkával elért sikereiben okozhat kárt, hanem a cégünk jó hírében is. A magatartási normák betartása minden munkavállalónk és beszállítónk számára kötelező.

Etikai Kódex-Magyar nyelven

Az Etikai Kódex-ben foglaltak megsértésének bejelentése:
Cím: Deutsche Telekom IT Solutions
Compliance Management
1097 Budapest, Tóth Kálmán u. 2/B.,
Telefon: +36 1 456 5382
E-mail: ITSH-Compliance@t-systems.com

Anonim portál: link