Pécsi Linux Akadémia

Linux Akadémia 2015Az IT Services Hungary Linux akadémiát indít, mely során a résztvevők középhaladó Linux tudásra tehetnek szert, elsajátíthatják a korszerű nagyvállalatoknál használt szerverek üzemeltetéséhez szükséges ismereteket virtualizált és cloud környezetben. A képzés gyakorlatorientált és magába foglalja a nemzetközi környezetben történő munkavégzéshez szükséges nyelvi képzést is.

Jelentkezz az IT Services Hungary pécsi Linux Akadémiájára a Computing Services & Solutions (CSS) részlegéhez! Cégünk a világ egyik vezető, német tulajdonosi háttérrel rendelkező infokommunikációs nagyvállalata. Célunk, hogy a nappali tagozaton tanuló, tehetséges főiskolai és egyetemi hallgatók részére lehetőséget biztosítsunk, hogy munkatapasztalatot szerezzenek nemzetközi környezetben, a világ egyik vezető infokommunikációs nagyvállalatánál!

A program lényege:
Az akadémia időtartama 2 hónap, ami egy vizsgával zárul. A sikeresen teljesített vizsga függvényében az IT Services Hungarynél állandó gyakornoki vagy akár főállású pozíció is szerezhető!

A jelentkezés feltételei:

  • aktív hallgatói vagy tanulói jogviszony
  • számítógép-kezelési és információ technológiai alapismeretek
  • hálózati alapismeretek
  • német és/vagy angol nyelv minimum alapfokú ismerete szóban és
    írásban egyaránt
  • egyes forrásanyagok angol nyelvűek lehetnek, ezért az angol nyelv dokumentumolvasás-szintű ismerete javasolt.

Jelentkezés módja

A jelentkezéseket e-mailben német, angol vagy magyar nyelvű részletes szakmai önéletrajz formájában várjuk: Peter.Solti@t-systems.com

Jelentkezési határidő: 2015. december 5.