Pearson VUE vizsgaközpont

Általános információk

2010 decemberétől a Deutsche Telekom IT Solutions debreceni központjában működik Kelet-Magyarország első hivatalos Pearson VUE vizsgaközpontja. A Pearson VUE a világ 165 országában jelenlévő nemzetközi számítógépes vizsgáztató vállalat, amely világcégek, köztük vezető informatikai vállalatok (mint például Microsoft, Oracle, SAP, Cisco Systems) által alapított minősítések megszerzéséhez szükséges vizsgákat bonyolítja le.

Nyitva tartás

Vizsgalehetőséget minden hétfőn és pénteken 10:00 órától, illetve 13:30 órától biztosítunk. A vizsgák számítógépes angol nyelvű tesztekből állnak, amelyekre általában 2-3 óra áll rendelkezésre (de ez típusonként változó).

Jelentkezés

Vizsgára való jelentkezésre, illetve időpont módosítására a következő e-mail címeken keresztül van lehetőség: FMB.TS-ITSH-Pearson-VUE@t-systems.com

Vizsgára jelentkezni, illetve vizsgaidőpontot törölni a vizsganapot megelőző 48 órával lehet. A Pearson Vue webes felületén a felelős kollégákkal való időpont egyeztetés nélkül nem lehet regisztrálni. A vizsgaközpont ilyen adminisztrációs okok miatt zárva van, csak egyeztetésre nyitják ki.

Amennyiben a jelentkező már nem először veszi igénybe a Pearson VUE szolgáltatásait, kérjük, adja meg korábbi Candidate ID azonosítóját, hogy vizsgái egy helyen legyenek regisztrálva. Ha nem rendelkezik ilyen azonosítóval, a Pearson Vue vagy az adott vizsgatípust szolgáltató cég honlapján tud generálni magának.

Az aktuális vizsgadíjakról kérjük, hogy tájékozódjon a Pearson VUE honlapján vagy érdeklődjön vizsgaadminisztrátorunknál.

Vizsgarend

Kérjük, hogy minden résztvevő hozzon magával két személyazonosságot igazoló okmányt! A vizsgához tollat és lemosható jegyzetlapot biztosítunk, semmilyen más segédeszköz nem használható!

További, vizsgákkal kapcsolatos kérdéseikkel kérjük, hogy keressék vizsgaadminisztrátorainkat a megadott e-mail címeken.