E-LIT – Tervezd a jövőd!

Jelentkezz ösztöndíj programunkra, szerezz diplomát, gyakorlati tapasztalatot, és egymillió forint értékű ösztöndíjat!

Az sem lesz kérdés, hol kezded diploma után a karriered, mert mindezek után egy teljes munkaidős pozíciót ajánlunk fel neked Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatójánál!

E-LIT Program

Amennyiben kiválasztunk, bekerülsz ösztöndíjprogramunkba, és versenyképes óradíj mellett, iskolaszervezeten keresztül kezdesz el nálunk dolgozni. A Deutsche Telekom IT Solutions ettől kezdve minden szemeszter elején átutalja a számládra az egymillió forint értékű ösztöndíjat is, részletekre osztva az alábbiak szerint.

Belépéskor  150 000 Ft

1. félév 150 000 Ft
2. félév 150 000 Ft
3. félév 150 000 Ft
4. félév 400 000 Ft

Az utolsó részletet a diploma megszerzését követően utaljuk át.

A gyakornoki időszak alatt IT szolgáltatói szektorral kapcsolatos piacképes, gyakorlati ismereteket fogsz szerezni. A gyakornoki pozícióban versenyképes óradíjat, szakmai fejlődést és mentort biztosítunk számodra. Az egyetemi kötelező szakmai gyakorlatodat a programon belül végezheted el. A gyakornoki időszak alatt lehetőséged van az angol vagy német nyelvtudásod fejlesztésére.

A BSC diploma megszerzését követően a DT-ITS teljes munkaidős pozíciót ajánlhat fel számodra.

Kiket várunk?

Olyan informatika iránt érdeklődő diákokat, akik szeretnének egyszerre biztosítani maguknak egy kiváló ösztöndíjat, versenyképes juttatást gyakornokként, piacképes gyakorlati tudást, valamint karrier lehetőséget Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatójánál.

A jelentkezés feltételei

  • Aktív hallgatói jogviszony
  • Multinacionális informatikai szolgáltató szektor iránti érdeklődés
  • Haladó angol vagy német nyelvtudás
  • Annak vállalása, hogy legalább heti 20 órában fogsz tudni gyakornokként dolgozni (az egyéni időbeosztás rugalmas, figyelembe veszi a vizsgaidőszakot, nyári időszakot stb.)
  • Annak vállalása, hogy 8 szemeszteren belül megszerzed a BSC diplomát.

A kiválasztásról

A beérkezett jelentkezéseket előszűrjük, és amennyiben ezek megfelelnek a követelményeknek, egy rövid személyes elbeszélgetés során bíráljuk el őket
A sikeres kiválasztásról az elbeszélgetéstől számított legkésőbb 15 munkanapon belül írásban értesítünk.

A hűségidőről

A program idejére hűségidő vonatkozik, továbbá a diploma megszerzését követően, amennyiben a DT-ITS teljes munkaidős állást ajánl fel, a munkaszerződésed mellett is hűségszerződést fogsz aláírni, aminek a maximális ideje 1,5 év. Abban az esetben, ha ezt megelőzően ki szeretnél lépni, ezt, az ösztöndíj időarányos visszafizetése mellett teheted meg.

Pozíciókról, karrier lehetőségről

A DT-ITS-nél futó szolgáltatások széleskörűek, ami lehetővé teszi, hogy mind az informatikai háttérrel már rendelkező diákok-, mind pedig a szektor iránt érdeklődő, de más háttérrel (pl. közgazdaságtan) rendelkező diákok megtalálják a számukra megfelelő lehetőséget és biztos jövedelmet, valós karriert építsenek. Tervezd Te is előre a karriered, mi támogatunk!

Kérdéseidet ide várjuk: FMB-TS-ITSH-HR@t-systems.com

 
Regisztráció