Belső tréningek, képzések

Az a célunk, hogy magasan képzett szakemberekkel dolgozzunk, ezért minden munkatársunk lehetőséget kap arra, hogy folyamatosan fejlessze magát mind az informatika, mind az idegen nyelvek területén, számos esetben online képzés keretében is.

Nyelvoktatás

Nyelvoktatási programunk célja angol vagy német nyelven felsőfokon kommunikálni képes szakemberek képzése, hogy a magas szintű informatikai ügyfélkiszolgálás mellett munkavállalóink idegen nyelvű kommunikációja is az ügyfelek megelégedettségére szolgáljon.
Nálunk egyéni szintednek megfelelő csoportokban, heti több órában tanulhatsz idegen nyelvet munkaidő előtt vagy után. A tanuláshoz szükséges összes anyagot biztosítjuk számodra.

IT-képzések

Fontosnak tartjuk, hogy munkavállalóink naprakész tudással rendelkezzenek. Ahhoz, hogy lépést tartsunk az informatikai szakterület gyors fejlődésével, és hogy munkavállalóink a legmagasabb szintű ügyféligényeknek is megfeleljenek, folyamatosan szakmai tanfolyamokat szervezünk (Oracle, SAP, ITIL, Cisco). Oktatópartnereink az ország legjobb képző cégei, a tanfolyamok végén pedig munkatársaink jellemzően vizsgát tesznek, és nemzetközileg is elfogadott bizonyítványokkal térnek vissza egy-egy tréningről.

Soft-skills tréningek

Folyamatosan képezzük a jelen és a jövő csoportvezetőit és menedzsereit. Igény szerint készségfejlesztő tréningeket szervezünk, de természetesen nem maradhatnak el a rendszeres csapatépítő aktivitások sem.